Makeup Guru; Temptalia

Hei!
I dag vil jeg tipse dere om en veldig bra sminkeblogg/youtube-channel; Temptalia.com!Denne bloggen blir skrevet av ei 23 år gammel jente fra California, som heter Christine. Hun skriver om alt som har med sminke å gjøre, og hun er utrolig flink. Hun skriver om blandt annet nye sminkekolleksjoner, omtaler, nye sminke trender, og hun lager mange fine sminkelooks. Hun viser alltid nyeste kolleksjonene fra Mac, men også fra andre merker som f.eks Nars, Urban Decay, Too faced og mange fler!

     
(New Vibe Mineralized Blush Duo fra Mac In The Groove kolleksjonen)

Det jeg liker veldig godt med bloggen hennes er at det er så klare å tydlige bilder, så man ser alt veldig godt. Liker også at hun swatcher alt veldig bra, og hun viser også hvordan f.eks blushen ser ut på kinnene.

Temptalia har også sin egen youtube kanal der hun legger ut videoer om nye sminkekolleksjoner, tutorials, negl- videoer og mye annet!

For masse bra sminketips, skjekk ut bloggen hennes og subscribe til youtubekanalen hennes, det gjør vi begge to!

Ha en fin søndag :)

Elin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elin og Sonnev

Elin og Sonnev

16, Tinn

Vi er to jenter som er veldig interessert i sminke, hud, hår og negler osv. På denne bloggen kommer vi til å skrive omtaler av produkter, og alt annet innenfor disse temaene :) legg oss gjerne til som venn, sånn at det blir lettere å følge hverandres blogg om du har!

Kategorier

Arkiv

hits