Makeup guru; Dulcecandy87En av mine favoritter når det kommer til sminkevideoer på youtube er dulcecandy87! Hun lager masse videoer på youtube og hun har over 200 000 subscribere! Hun lager både haul-videoer, mote videoer, månedens favoritter og mye annet. Men videoene jeg liker best av henne er tutorialene! Hun er utrolig flink og veldig kreativ, og hun gjør det ofte enkelt, så man ikke trenger å være makeupartist for å klare det! Hun bruker også mye coastal scents, nyx og andre litt billigere merker i sine tutorials, som er veldig fint for nybegynnere og alle som ikke bare har mac og de aller dyreste merkene.
Noe som også er veldig bra med youtubekanalen hennes er at hun har veldig bra kvalitet på filmene sine, så man ser alt (spesielt i tutorials) veldig tydelig!Dette er en tutorial som jeg synes er veldig fin, men dere burde gå inn på youtube å se filmen der isteden, fordi kvaliteteten der er mye bedre enn her på bloggen.
Jeg anbefaler dere virkelig og stikke innom youtube kanalen hennes og subscribe til henne.
Hun har også en blogg som hun skriver litt om hvor hun er og hva hun gjør om dagen, dulcecandy.com :)

Elin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elin og Sonnev

Elin og Sonnev

16, Tinn

Vi er to jenter som er veldig interessert i sminke, hud, hår og negler osv. På denne bloggen kommer vi til å skrive omtaler av produkter, og alt annet innenfor disse temaene :) legg oss gjerne til som venn, sånn at det blir lettere å følge hverandres blogg om du har! Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits