Urban Decay Eyeshadow Primer Potion


Urban Decay Primer Potion er en øyenskygge primer, som skal påføres slik at ikke øyneskyggen striper seg, og at den holder lengre. Det har vært veldig mye snakk om denne på youtube, blogger osv, og veldig mange sier den er utrolig bra, og det er den virkelig! Det fungerer veldig bra, og øyenskyggen holder hele dagen uten å stripe! Dette er min favoritt når det kommer til øyneskyggeprimere, og er et must når øyenskyggen skal holde hele dagen.


Slik ser applikatoren ut, og man bare tar på litt på øyelokket og blender det ut og opp til øyenbrynet (hvis du skal ha øyenskygge her også), så det blir et tynt lag. Man trenger ikke så mye av denne, så den kommer nok til å vare ganske lenge. En dum ting med denne er at den har en ganske upraktisk pakning. Den er veldig fin å se på, men for å få med seg alt av produktet som er inni, må man etterhvert klippe den opp for å ta ut det som sitter fast på innsiden. Men bortsett fra det er den helt super!


Her ser dere swatch av primeren. Den ser hudfarget ut, men når man blender den ut, så har den ikke noe farge, så den passer til alle hudtoner.

Dette er en kjempebra primer som jeg kan anbefale på det sterkeste. Den holder hele dagen og striper seg ikke. Men et lite minus for den upraktiske pakkningen.

Karakter; 5.5 av 6

Du kan kjøpe den her for 94kr eller to for 181kr :)

Elin
Stikkord:

2 kommentarer

T4RDz

20.jul.2010 kl.13:45

liker headeren din:-)

-inga og martine

Ingvild

20.jul.2010 kl.18:24

har hørt mye fint om den:)

Skriv en ny kommentar

Elin og Sonnev

Elin og Sonnev

16, Tinn

Vi er to jenter som er veldig interessert i sminke, hud, hår og negler osv. På denne bloggen kommer vi til å skrive omtaler av produkter, og alt annet innenfor disse temaene :) legg oss gjerne til som venn, sånn at det blir lettere å følge hverandres blogg om du har! Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits