The Soap and Glory, Solar Powder

          

Her er bilde av Soap & Glory's Solar Powder, det inneholder en lys og en mørk side. Når jeg bruker det blander jeg begg fargene sammen med en stor pudder børste, bruker ikke børsten som følger med. Solpudderet hadde en kjempe fin farge, med litt shimmer i den lyse delen.Den får et minus får børsten, som er veldig hard og ikke spesielt myk. Men er utrolig deilig å ha når jeg ikke gidder å ta med meg de andre børstene mine rundt om kring.Det var laget et tynt lag med shimmer på ''S&G'' midt i pudderet, og som dere kan se er det borte nå. Shimmerte gikk veldig fort vekk, men det trur jeg karnsje det bare var til pynt, om det ikke var det er det dålig at det gikk så veldig fort vekk.

Swatches:

(helt til venstre er det en blanding mellom lys og mørk, midten er det lys, helt til høyre er det mørk)

Her har jeg lagt en hvit jumbo eye stick fra nyx under. Grunnen er at pudderet er dålig prigmentert, OG DET ER ALT FOR DÅLIG! her har jeg lagt sikkert 10 lag med en stor og tett øyenskygge kost. Dette er nok den sørste grunnen til at pudderet får en mindre god karakter.

Hvis du liker å ikke gå med så mye sol pudder i ansikte, er ute etter en passe billig sol pudder, som du ikke trenger å handle på nette får å få tak i og heller ikke bryr deg om kosten på pudderet, så er dette riktig sol pudder for deg!

Konklusjon;
Dette er et solpudder med fin og kult utseende fra Soap & Glory. Pudderet gir en svak fin farge/dålig prigmentert. Inndeholder et speil, en hard og ikke så veldig myk børste, og en mørk + en lys side.

Karakter; 3 av 6

Sonnev

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elin og Sonnev

Elin og Sonnev

16, Tinn

Vi er to jenter som er veldig interessert i sminke, hud, hår og negler osv. På denne bloggen kommer vi til å skrive omtaler av produkter, og alt annet innenfor disse temaene :) legg oss gjerne til som venn, sånn at det blir lettere å følge hverandres blogg om du har! Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits