Lush, Mask of Magnaminty

Mask of Magnaminty fra lush er en grønn ansiktsmaske som lukter mint. Det som er ganske praktisk med denne ansiktsmasken er at den ikke er ferskvare. Mange av de andre maskene fra lush er det. Denne masken fra lush trenger altså ikke å stå i kjøleskap.

Fra lushnorge.no:
Går til angrep med peppermynte og adukibønner. Så virkningsfull at ditt sanne jeg kommer fram. Dypt rensende for ansikt, hals og nakke. Føler du deg av og til så møkkete at du tror du aldri blir ren igjen? Etter en flytur natta over, et maratonløp i kaninkostyme eller en spasertur langs E6 fredag ettermiddag, har du virkelig behov for en god skrubb. Denne er dypt- dyptrensende, med porselensleire, malte adukibønner og kjempenattlysfrø som fjerner død hud, og peppermynte for friskhet.

Denne ansiktsmasken inneholder porselensleire som renser i dybden, malte adukibønner og kjempenattlysfrø som fjerner død hud, og peppermynte for friskhet. Den er lett og fordele rundt i annsikte og den avkjøler godt. Et lite minus er at den kan ha lett for å drysse når den blir tørr.


Påføres på tørr hud og med et passe tynt  lag. Skyller vekk med vann når den har tørket og da fungerer den som en skrubb for huden. Du blir da super myk etter på.Jeg kjøpte 315g som er den største, hadde tenkt til å kjøpe den i 125g men da var de utsolgt. Husk på at den har en holbarhets dato ca. et år! Min har desverre godt ut på dato, derfor må jeg bruke den opp så fort som mulig. Jeg anbefaler å kjøpe den i 125g hvis det er første gang du skal prøve den eller du vet at du ikke klarer å bruke den opp innen et år. Det koster 52,- for 125g, og 110,- for 315g på Lushnorge.no.

Karakter;  5,5 av 6

Grunnen til at den ikke fikk toppkarakter er ganskel  liten, men det er at produkte drysser litt når den blir tørr på huden. Jeg sier bare at dette er ikke en grunn for dere til å ikke kjøpe den, anbefaler denne virkelig! :-)  Jeg er sikker på at jeg kommer til å kjøpe denne igjenn!

Sonnev

3 kommentarer

Jeg liker også denne kjempegodt :) Ordentlig forfriskende!

Elin og Sonnev

25.jul.2010 kl.12:51

Heidi Øksendal: ja, den er virkelig god!

K-I-N-G Q

25.jul.2010 kl.17:03

Fin Blogg :)

Skriv en ny kommentar

Elin og Sonnev

Elin og Sonnev

16, Tinn

Vi er to jenter som er veldig interessert i sminke, hud, hår og negler osv. På denne bloggen kommer vi til å skrive omtaler av produkter, og alt annet innenfor disse temaene :) legg oss gjerne til som venn, sånn at det blir lettere å følge hverandres blogg om du har! Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits