Nyx Jumbo Eye Pencil

Hei søøte lesere!
Jeg tenkte at i dag skal jeg vise dere swatches og omtale fra mine to jumbo eye pencil. Ja, jeg har bare to men jeg har veldig lyst på flere! Så hvis dere ikke har sånne ville jeg kjøpt meg det. Jeg har to i fargene, milk og iced mocha.Dere kan se at jeg ikke har brukt å veeldig mye av de, men jeg trur jeg egentlig glemmer de. Men jeg skal begynne å bruke de mere. Et lite minus på de er at de ikke holder så lenge uten eyeprimer under. Men ellers er de veldig gode å bruke under øyenskygger! Jeg liker å bruke iced mocha, under brune og nøytrale øyenskygge looker.


fra venstre; iced mocha, milk

Her kan dere se at iced mocha er en nydelig farge! og at milk er en hvit farge.
Karakter; 5 av 6

Grunnen til at det ikke ble full pott var at de ikke holder veldig lenge uten en base under, da kan de også stripe seg litt også. Men det er et veldig godt kjøp!

Ville jeg kjøpt det igjenn? Ja, helt klart!
Sonnev

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elin og Sonnev

Elin og Sonnev

16, Tinn

Vi er to jenter som er veldig interessert i sminke, hud, hår og negler osv. På denne bloggen kommer vi til å skrive omtaler av produkter, og alt annet innenfor disse temaene :) legg oss gjerne til som venn, sånn at det blir lettere å følge hverandres blogg om du har! Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits