Dagens tips; Brushroll

Hei alle sammen!
Når man er ute å reiser, og har med seg sminkebørstene sine, er det viktig å pakke de så de ikke blir skadet. En veldig smart ting å ha da er en brushroll. Det er en slags "mappe" for sminkekostene dine. Dette gjør at de ikke blir skadet eller ødelagt under reise, og de holder seg fine! Jeg bruker en brushroll fra sigma, som jeg kjøpte med kostene mine, men det finnes veldig mange merker som har disse brushrollene. Bl.a Nyx, Coastal scents, mac og sikkert mange flere.

Jeg er iallefall utrolig fornøyd med min brushroll fra sigma. Den er utrolig myk og man får plass til 15 børster i den. Og jeg anbefaler den på det sterkeste!(Det kommer forresten snart omtale om børstene fra sigma her på bloggen!)
 
Hvis du ikke har lyst til å bruke pengene dine på en brushroll, kan du alltids lage din egen! Her er en video som viser deg hvordan:Hun som har laget denne videoen heter secretlifeofabionerd på youtube, og hun lager forresten utrolig mange kule videoer, om bl.a sminke, hud, hår og hun syr veldig mange fine klær!

Hvis du ikke likte akkurat denne brushrollen, så finnes det veldig mange andre videoer som viser dette. Bare søk på make your own brushroll e.l på Youtube, så kommer det opp :)

Håper dere likte dette tipset!

Elin

2 kommentarer

Emilie

13.aug.2010 kl.11:07

Nå er det jo salg på noen coastal scents brush rolls også : )

Elin og Sonnev

13.aug.2010 kl.12:33

Emilie: åja! :D

Skriv en ny kommentar

Elin og Sonnev

Elin og Sonnev

16, Tinn

Vi er to jenter som er veldig interessert i sminke, hud, hår og negler osv. På denne bloggen kommer vi til å skrive omtaler av produkter, og alt annet innenfor disse temaene :) legg oss gjerne til som venn, sånn at det blir lettere å følge hverandres blogg om du har! Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits